Søstrene Grenes katastrofale kundeservice

Først af alt, vælger jeg at betegne nedenstående som et meget charmerende karaktertræk hos mig, evig klodset, evig komisk..

Jeg var taget hele vejen til Fields idag for at købe et STORT lærred i Søstrene Grene til et maleri jeg har lovet at lave til en veninde… så jeg tager min micra hvor der før har været kæmpe lærreder i. Endda sammen med en veninde og en baby på bagsædet. MEN idag kunne jeg simpelthen ikke få det ind i bilen, ligegyldigt hvordan jeg vendte og drejede det…

Så tænkte jeg at jeg bare kunne gå op og få pengene retur… hvilket jeg prøvede.. men nej.. selvom det var 3 minutter siden jeg købte det store lærred, selvom jeg havde bon’en og selvom jeg ikke kunne komme hjem med mit lærred – så tog “søstrene Grene” ikke varer retur. så heldigvis tilbød min veninde at tage metroen hjem til hende selv ( med lærredet ) og køre ud til mig i hendes citron farvede citroen berlingo..

men helt ærligt søstrene grene ? I kunne da godt have gjort en undtagelse ?

Så søstrene grene er hermed officielt på min boykot liste.

så vil jeg hellere betale dobbelpris for et lærred af bedre kvalitet i Tutein og Koch..

Comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment